De conferentiereis was dit jaar anders dan anders, maar desondanks een groot succes, met o.a. een bezoek aan:

๐—”๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ฒ๐˜‚๐—น
Met een welkomstwoord door Roel Welsing, algemeen directeur Apenheul, een inspiratiesessie ‘Apenstreken op de werkvloer’ met Sarah Mutsaers en een Leeuwapenlunch.

๐— ๐˜‚๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—บ ๐—ฃ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐˜€ ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ผ
Met een welkomstwoord door Gerdi Verbeet, lid raad van toezicht Museum Paleis Het Loo, een presentatie over ‘๐ป๐‘’๐‘ก โ„Ž๐‘œ๐‘’ ๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘œ๐‘š ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘š๐‘๐‘™๐‘’๐‘’๐‘ก ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ข๐‘ค ๐‘—๐‘Ž๐‘ ๐‘—๐‘’ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘ข๐‘ ๐‘’๐‘ข๐‘š’ door directeur Michel van Maarseveen en een bezoek aan de koetshuizen onder leiding van Paul Rem, Nederlands kunsthistoricus en senior conservator van Museum Paleis Het Loo.

๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐——๐—ฒ ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฐ๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐˜†๐˜ ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ผ
Met een toespraak van Jeroen Joon, wethouder en 1e locoburgemeester gemeente Apeldoorn, over o.a. een paar grotere projecten in Apeldoorn op het gebied van nieuwbouw, wonen en gebiedsontwikkeling.

en een overnachting bij Van Der Valk Hotel Apeldoorn.


Met dank aan de conferentiecommissie, bestaande uit Jeroen van der Jagt, Pieternel Schomaker, Marc Hoogland en Karin Klinkenberg,
Martin Schoonheim (voorzitter van de Bedrijvensociëteit A37) en alle andere personen die een bijdrage hebben geleverd aan deze geslaagde tweedaagse conferentiereis.