Bijeenkomsten

Inspirerende en informele bijeenkomsten ter bevordering van het netwerk en groei van de regio.

De Sociëteit organiseert 10 keer per jaar inspirerende bijeenkomsten gericht op leiderschap, economische ontwikkeling en groei van de regio. Voor de bijeenkomsten worden gerenommeerde ondernemers en bestuurders uitgenodigd. De Sociëteit organiseert ook bedrijfsbezoeken en zakelijke reizen in binnen- en buitenland. Er zijn tevens een aantal ondernemerstafels actief. Persoonlijk contact, uitwisseling van kennis en het signaleren nieuwe mogelijkheden zijn kenmerkend voor het karakter van de Sociëteit.

In de afgelopen 25 jaar werden reeds bezoeken afgelegd aan vele Nederlandse steden en belangrijke economische regio’s, zoals High Tech Campus, Havens van Rotterdam, Groningen Seaports, Amsterdam Startup City en Food Valley.  Daarnaast werden inspirerende zakenreizen naar IJsland, Boedapest, Malta, Schotland en Lissabon georganiseerd. 

De Bedrijvensociëteit A37 resideert op het stijlvolle Châteauhotel- en Restaurant De Havixhorst, in De Schiphorst nabij Meppel. De bijeenkomsten worden gehouden op iedere derde maandag van de maand van ca. 17.00 tot 20.30 uur.

Klik hier voor het jaarprogramma 2021.

Klik hier voor het jaarprogramma 2022.

De bijeenkomsten vinden plaats in Châteauhotel en –restaurant De Havixhorst, tenzij anders is aangegeven. De ontvangst is tussen 17.00 en 18.00 uur. In de maanden juli en december vinden geen bijeenkomsten plaats.