Bijeenkomsten

Inspirerende en informele bijeenkomsten ter bevordering van het netwerk en groei van de regio.

De Sociëteit organiseert 10 keer per jaar inspirerende bijeenkomsten gericht op leiderschap, economische ontwikkeling en groei van de regio. Voor de bijeenkomsten worden gerenommeerde ondernemers en bestuurders uitgenodigd. De Sociëteit organiseert ook bedrijfsbezoeken en zakelijke reizen in binnen- en buitenland. Er zijn tevens een aantal ondernemerstafels actief. Persoonlijk contact, uitwisseling van kennis en het signaleren nieuwe mogelijkheden zijn kenmerkend voor het karakter van de Sociëteit.

In de afgelopen 30 jaar werden reeds bezoeken afgelegd aan vele Nederlandse steden en belangrijke economische regio’s, zoals High Tech Campus, Havens van Rotterdam, Groningen Seaports, Amsterdam Startup City en Food Valley.  Daarnaast werden inspirerende zakenreizen naar IJsland, Boedapest, Malta, Schotland, Lissabon en Belfast georganiseerd. 

De Bedrijvensociëteit A37 komt bij elkaar op het stijlvolle Châteauhotel- en Restaurant De Havixhorst, in De Schiphorst nabij Meppel. De bijeenkomsten worden gehouden op iedere derde maandag van de maand van ca. 17.00 tot 20.30 uur.

Klik hier voor de data van de bijeenkomsten in 2023.

Klik hier voor de data van de bijeenkomsten in 2024.

Klik hier voor een overzicht van de sprekers die wij in de afgelopen jaren mochten ontvangen.

De bijeenkomsten vinden plaats in Châteauhotel en –restaurant De Havixhorst, tenzij anders is aangegeven. De ontvangst is tussen 17.00 en 18.00 uur. In de maanden juli en december 2022 & in de maanden augustus en december 2023 vinden geen bijeenkomsten plaats.