Het is 50 jaar geleden dat Frans Fonville zich inschreef bij de Kamer van Koophandel. Op 1 november 1972 was Fonville Schoonmaakbedrijven een feit.

Wat begon als een bedrijf dat van deur tot deur ging om ramen te wassen is uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met circa 1.500 collega’s en vestigingen in Coevorden, Emmen, Gorinchem, Helmond, Nijmegen en Stadskanaal.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart. Het bedrijf heeft honderden opdrachtgevers door heel Nederland waar in totaal circa 1.500 collega’s werken. Om het jubileum te vieren en alle medewerkers te bedanken voor hun inzet hebben zij allemaal een taart ontvangen.

Fonville Schoonmaakbedrijven is onder Ambergen en Westenbrink doorgegroeid tot allround schoonmaakbedrijf met specialisaties in algemene schoonmaak, verblijfsrecreatieschoonmaak, specialistische reiniging en cleanroomschoonmaak. De dienstverlening is in 2010 uitgebreid met de overname van een aantal beveiligingsbedrijven. Deze bedrijven gingen samen op in JenS Security. Dit bedrijf is inmiddels een vooraanstaand beveiligingsbedrijf in de noordelijke provincies.

Klik hier voor het volledige artikel.