Op 15 januari 2024 vond in ons clubhuis De Havixhorst de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijvensociëteit plaats. Met leden, partners van leden, ereleden en leden van Verdienste van de Sociëteit.

Zangeres Jennifer Ewbank zorgde, samen met een saxofoniste en een gitarist, voor de muzikale omlijsting van de avond.

Onze voorzitter Martin Schoonheim verzorgde het welkomstwoord, waarin hij terugblikte op het fantastische jaar 2023 en vooruitkeek naar de geweldige kansen die 2024 met zich meebrengt.

Het afgelopen jaar 2023 was een mooi en gevarieerd Sociëteitsjaar, met o.a. interessante sprekers, een memorabele lustrumreis naar Belfast, een A37-regiodebat Noord-Oost Nederland en een bedrijfsbezoek aan Vepa the furniture factory te Emmen. We hebben met z'n allen onze horizon verbreed en ons laten verrassen door nieuwe perspectieven.

De nieuwjaarsbijeenkomst betekende niet alleen het begin van een nieuw kalenderjaar, maar ook het begin van een gloednieuw Sociëteitsjaar. In 2024 verwelkomen wij wederom topsprekers van toonaangevende organisaties, die ons zullen prikkelen en inspireren met hun visie en expertise. 
Daarnaast staat een betoverende tweedaagse conferentiereis naar de bruisende vestingstad Breda op het programma, waar wij ons zullen laten onderdompelen in de zuidelijke charme. Het thema van deze Nieuwjaarsbijeenkomst was dan ook niet voor niets "Proef het Zuiden". De smaakvolle walking dinner was hier volledig op afgestemd, met culinaire pareltjes uit de streek. 
Tevens was er een 'technohub' naast de feestzaal ingericht.

 

Foto's: André Weima

Voor meer foto's, zie https://bedrijvensocieteita37.nl/foto-s