Podium- en tribunebouwer InterStage uit Meppel is gekozen tot Drentse Onderneming van het Jaar 2022.

InterStage is gekozen tot Drentse Onderneming van het Jaar 2022. Dat is op 6 oktober 2022 bekendgemaakt tijdens de finaleavond in het ATLAS theater in Emmen. In de finale versloeg InterStage de andere finalisten M&G Group B.V. en Sportconfex, beiden uit Assen.

Uit een selectie van ruim 100 bedrijven, werden er 8 door de jury genomineerd. 3 bedrijven bereikten uiteindelijk de finale. Er is één bedrijf dat zich vanaf nu onderneming van het jaar 2022 mag noemen en dat is InterStage uit Meppel vertelt juryvoorzitter Ludo Mennes.

“De grondhouding van het bedrijf is vanuit vertrouwen gericht op lange termijn relaties met partijen, waarmee echt wordt samengewerkt. Met een enorme veerkracht en een personeelsbeleid waarin de zorg voor de medewerkers zichtbaar is. Het bedrijf is innovatief en onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie. Ondanks het feit dat het bedrijf nationaal en internationaal actief is, verloochent het haar Drentse roots niet.”

Gedeputeerde Henk Brink: “De winnaar van vanavond, InterStage B.V, is een prachtig bedrijf. De meerwaarde voor de Drentse maatschappij en economie en hun blik op de toekomst maakt het een terechte winnaar. Ik zie ze ook als ambassadeur van onze provincie, waar steeds meer bedrijven elkaar actief opzoeken, initiatieven nemen en samenwerken aan een krachtig, toekomstgericht en duurzaam Drenthe. Ik ben daar heel trots op!”

InterStage B.V.
InterStage investeert in lange termijnrelaties. Projecten worden niet gezien als eenmalig, maar als onderdeel van de relatie.

De jury is zeer onder de indruk van de activiteiten van het bedrijf en de projecten die in de loop der jaren zijn gerealiseerd in zowel binnen- als buitenland. Spraakmakende nationale en internationale projecten als grote dance festivals, de Zwarte Cross, de Vrienden van Amstel en meerdere Eurovisie songfestivals waar o.a. de constructies van de podia en de inrichting van de grote zalen zijn gerealiseerd door het team van InterStage. Dit alles onder de bezielende leiding van de directeur Gino Spijkerman.

In zijn reactie zegt Gino: “Supertof voor iedereen bij en om ons heen. De absolute bevestiging dat we de juiste keuzes hebben gemaakt in de moeilijkste tijd van ons bestaan”.

Met 40 vaste werknemers en een flexibele schil van bijna 100 mensen is InterStage de tweede constructiebouwer van ons land. "Het kapitaal schuilt in de mensen."

Klik hier voor het volledige artikel inclusief de bekendmaking.

Klik hier voor meer informatie over de Drentse Onderneming van het Jaar.